PDA

Zobacz pełną wersję : Muzyka Rock, Metal, Blues



Kolejne podstrony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

  1. Godsmack - Dyskografia (1998 - 2010)
  2. Curly Heads - Ruby Dress Skinny Dog (2014)
  3. VA - Lyric Blues (2018)
  4. VA - Velvet Blues: 150 Works Of Gold Masters (2018)
  5. Maanam - Dyskografia
  6. Wczasy - Zawody (2018)
  7. Vader - Dark Age (2018)
  8. Natalia Sikora - Tribute to Mira Kubasińska (2018)
  9. Martyna Jakubowicz - Zwykły Włóczęga (2018)
  10. Limboski - Poliamoria (2018)
  11. Lady Pank - LP1 (2018)
  12. Glaca - Zang (2018)
  13. Blade Loki - Nie mów nikomu (2018)
  14. Banda i Wanda - Mamy Czas (2018)
  15. Arek Jakubik - Szatan Na Kabatach (2018)
  16. Ankh - Tu jest i tam jest (2018)
  17. Panic! At the Disco - Pray For The Wicked (2018)
  18. The Sea Within - The Sea Within [Deluxe Edition] (2018)
  19. Maciej Malenczuk & Psychodancing - Single 2008-2012 (2018)
  20. Wilki - 26/26 (2018)
  21. Nine Inch Nails - Bad Witch (2018)
  22. Marduk - Viktoria (2018)
  23. Romantycy Lekkich Obyczajów - Neoromantyzm (2018)
  24. Gribojedow - Nowotworzenie (2018)
  25. Kazik + Zdunek Ensemble - Warhead (2018)
  26. Leski - Milosc. Strona B (2018)
  27. Illusion - Anhedonia (2018)
  28. Klincz - Jak lodu bryła (2018)
  29. Linia Nocna - Znikam na chwilę (2018)
  30. KRÓL - Przewijanie na podglądzie (2018)
  31. Kortez - Dobrze, że cię mam (EP) (2018)
  32. Zenek - Pozdro Dla Kumatych (2018)
  33. Tester Gier - Nie Jesteśmy Muzykami (2017)
  34. Sobotni Rosół - Wymiarowanie (2018)
  35. Rogaty - Diabeł (2018)
  36. Revan - Światostany (2017)
  37. Nocny Kochanek - Zdrajcy metalu (2017) FLAC
  38. Mementoria - 1.5 (2018)
  39. Dice - Nowy Świt (2018)
  40. Czort - Czarna Ewangelia (2018)
  41. Bottom - Psychofilia (2017)
  42. Pudelsi - Wolność Słowa (2003)
  43. VA - Męskie Granie 2017 - Dogrywka (2018)
  44. Kult - Made In Poland II (2018)
  45. Sting - Nothing Like The Sun (1987)
  46. Wilki - Live - Przystanek Woodstock 2017 (2017)
  47. Perfect - The Greatest Hits (2016)
  48. VA - Polskie drogi rocka (2008)
  49. Lao Che - Wiedza o społeczeństwie (2018)
  50. Drekoty - lub maszyna dzika trawa (2018)
  51. Saxon - Thunderbolt (2018)
  52. VA - Empik prezentuje Dobre bo polskie - Jeszcze będzie przepięknie - Ballady (2018)
  53. ETA - Nigdy (2018)
  54. The Cranberries - The Ultimate Collection (2017)
  55. The Cranberries - Essentials (2018)
  56. Popaprańcy (Popek, Chuchla) - Popaprańcy (2017)
  57. Beniamin - Zatrzymać Czas (2017)
  58. The Analogs - Wilk (2018)
  59. Jarun - Sporysz (2017)
  60. Luxtorpeda - Luxlive (2017)
  61. Piotr Bukartyk - Ja, wolny człowiek - Z czwartku na piątek Vol.2 (2017)
  62. Asking Alexandria - Asking Alexandria (2017)
  63. Linkin Park - One More Light (Live) (2017)
  64. Ted Nemeth - Ctrl C (2017)
  65. Black Sabbath - The Ten Year War (8CD Box Set) (2017)
  66. Van Morrison - Versatile (2017)
  67. U2 - Songs of Experience (Deluxe Edition) (2017)
  68. Iron Maiden - Greatest Hits (2017)
  69. King Crimson - Sailors' Tales 1970-72 [27 CD Limited Edition Box Set] (2017)
  70. Marillion - Greatest Hits (2CD) (2017)
  71. King Diamond - The Very Best (2017)
  72. The Doors - Strange Days (50th Anniversary Expanded Edition) (Remastered) (2017)
  73. Jeff Lynne's ELO - Wembley or Bust (2017)
  74. Ramones - Rocket To Russia (40th Anniversary Deluxe Edition) (2017)
  75. Yes - Topographic Drama - Live Across America (2017)
  76. The Eagles - Hotel California: 40th Anniversary Edition (2017)
  77. Gary Moore - Blues and Beyond (2017)
  78. Queen - News of the World (40th Anniversary Edition) (2017)
  79. Scorpions - Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads (2017)
  80. Noel Gallagher's High Flying Birds - Who Built the Moon? (2017)
  81. Deep Purple - A Fire in the Sky (Deluxe Edition) (2017)
  82. Bjork - Utopia (2017)
  83. Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik (1991)
  84. Sztywny Pal Azji - Szara (2017)
  85. Metallica - Master Of Puppets (10 CD Remastered Deluxe Box Set) (2017)
  86. INXS - Kick 30 (2017)
  87. Primal Fear - Best of Fear (2017)
  88. Evanescence - Synthesis (2017)
  89. Elvenking - Secrets of the Magick Grimoire (2017)
  90. Electric Wizard - Wizard Bloody Wizard (2017)
  91. Kansas - Leftoverture Live & Beyond (2017)
  92. Prawda - Chaos In Poland (2017)
  93. John Kentucky Band - Czwarty wymiar (2017)
  94. Black Sabbath - The End (Live) (2017)
  95. Tarja - From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) (2017)
  96. Green Day - Greatest Hits: Gods Favorite Band (2017)
  97. Iron Maiden - The Book Of Souls: Live Chapter (2017)
  98. Lady Pank - Zimowe Graffiti 2 (Deluxe Edition) (2017)
  99. Jack Bruce & Friends - The Bottom Line Archive (2017)
  100. Evanescence - Synthesis (2017)